O alternativa la cazarea clasica

Dragii mei, astazi vreau sa va vorbesc despre cazarea in regim hotelier care mie mi se pare o alternativa excelenta pentru a vizita cat putem de mult, pentru ca este mult mai ieftina.

Prefer sa aleg un apartament in regim hotelier pentru a ma caza din multe motive.

In primul rand de obicei astfel de apartamente sunt amplasate in centrul orasului pentru a fi mult mai accesibile unui turist, astfel oriendandu-se mult mai repede si avand la dispozitie tot felul de mijloace de deplasare pe care un hotel aflat la periferia orasului nu le poate oferi.

Apartamentele in regim hotelier sunt mult mai accesibile, iar costul unei sederi intr-o capitala, de exemplu, este mult redus, dfar beneficiind in continuare de servicii precum curatenia in apartament si toate facilitatile unei camere de hotel.

Este de asemenea, din punctul meu de vedere mult mai "cozy", cu alte cuvinte te simti ca acasa la tine, fara sa te deranjeze absolut nimeni.

De exemplu, am gasit pe internet, regim hotelier Bucuresti, la preturi foarte avantajoase pentru ca imi doream demult sa vizitez capitala Romaniei.

O astfel de alegere este minunata si atunci cand trebuie sa ne deplasam in alt oras si pentru o intalnire de afaceri dar si pentru un curs de perfectionare, sa spunem, pentru ca putem inchiria apartamentul si pe termen lung, iar atunci preturile devin si mai avantajoase.

Voi ce solutii ati gasit pentru cazare atunci cand plecati de acasa?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii