Smartwatch-ul, dispozitivul care face furori în zilele noastre

Ceasurile inteligente pot face o mulțime de lucruri pe care smartphone-ul nu le poate face în mod normal, cum ar fi urmărirea ritmului cardiac, a somnului, a activității. De asemenea, puteți să ascultație muzică și să faceți activități, fără să luați telefonul mobil și chiar să plătiți la magazin.

S-ar putea să vă întrebați care sunt beneficiile purtării unui smartwatch zilnic. Așadar, noi vă propunem să descoperiți o listă de beneficii care vă vor ajuta să decideți dacă cumpărarea unuia dintre cele mai bune ceasuri inteligente ale momentului este o idee bună pentru dumneavoastră sau nu. Evident, această propunere vizează atât doamnele, cât și domnii, pentru că avem câte ceva pentru gustul fiecăruia.

Ce este un smartwatch?

Ceasurile inteligente sunt dispozitive ce se poartă exact precum ceasurile normale, dar care oferă mai multă funcționalitate decât sincronizarea sau afișarea orei și datei. Acestea pot fi asociate cu smartphone-ul pe care îl aveți și vă pot afișa apelurile și mesajele primite, precum și anumite aplicații care oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi informații despre vreme și hărți de orientare pentru activități în aer liber.

Ceasurile inteligente sunt o extensie a smartphone-ului dumneavoastră, care afișează o parte din conținutul pe care s-ar putea să-l vedeți pe ecranul telefonului, însă neavând nevoie de acesta. Ele oferă diferiți senzori pentru urmărirea exercițiilor de fitness și a sănătății. Numărarea pașilor, monitorizarea ritmului cardiac și GPS sunt câteva dintre caracteristicile care definesc un smartwatch.

Caracteristici inteligente

Smartwatch-urile pot afișa apelurile primite atunci când sunt conectate la smartphone. Notificările, cum ar fi mementourile din calendar, e-mailurile și notificările de pe rețelele de socializare preferate pot fi adesea vizualizate direct de pe acest dispozitiv. Și, în unele cazuri, acestea pot fi chiar citite pe ecranul device-ului. În general, primiți notificări de la toate aplicațiile de pe smartphone în mod implicit, dar puteți bloca unele din ele. Spre exemplu, mementourile pot fi configurate și folosind asistentul virtual Siri de pe Apple Watch.

GPS-ul, stăpânul nostru

Urmărirea destinației este foarte practică dacă ceasul are un GPS încorporat. În loc de o hartă și săgeți simple care vă arată direcția, dispozitivul vă oferă o modalitate mai discretă de a naviga, vibrând în diferite moduri, pentru a vă anunța dacă virați la stânga sau la dreapta. Așadar, acesta v-ar putea fi de un real folos atunci când sunteți în trafic sau când vă grăbiți să ajungeți undeva chiar și pe jos.

Dacă v-am convins și dacă doriți să aflați mai multe informații despre utilitatea acestor smartwatch-uri, nu ezitați să comandați produsul dorit de pe site-ul magazinului nostru – iUni.ro. Aici veți găsi o mulțime de alte device-uri interesante și utile, așa că, s-ar putea să plasați mai multe produse în coșul de cumpărături față de ce v-ați propus.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii