Cum decizi unde să faci o nuntă?

Locul pe care îl alegeți pentru ziua cea mare dă tonul întregului lucru, fie că este o plajă liniștită sau o sală de bal elegantă. Există o mulțime de lucruri la care să te gândești și întrebări la care să răspunzi atunci când alegi un loc pentru o nuntă. Câți oameni vor fi acolo? Afară sau înăuntru? Ce zici de minunat? Odată ce tu și partenerul tău te-ai hotărât asupra părților principale ale nunții tale, poți restrânge numeroasele locații pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine. Iată un ghid pas cu pas pentru alegerea locului de nuntă, de la început până la sfârșit.

Alegeți locul unde doriți să vă căsătoriți

Când părinții și bunicii noștri erau tineri, nunțile aveau loc în orașul natal al miresei. Acum, totuși, îți poți avea nunta oriunde, cum ar fi în orașul natal al partenerului tău, în orașul în care locuiești, într-un loc preferat de vacanță sau într-un loc în care ți-ai dorit întotdeauna să mergi. merge. Există o mulțime de lucruri bune despre a avea o nuntă acasă, dar există și lucruri bune despre a avea o nuntă în altă parte. De cele mai multe ori, ar trebui să decizi unde va avea loc evenimentul tău, deoarece afectează totul, de la bugetul tău până la mâncarea pe care o servești.

Alegeți dacă doriți ca ceremonia și petrecerea să fie în același loc

Chiar dacă este convenabil să aibă ceremonia și recepția în același loc, unele cupluri ar prefera să le aibă în încăperi diferite. Acest lucru se face de obicei pentru ca cuplul să își poată avea ceremonia religioasă într-o biserică, dar se poate face și într-un restaurant. Este important să decideți dacă doriți ca ceremonia și recepția să fie în același loc sau în locuri diferite.

Aflați ce vă puteți permite

Atunci când alegeți un loc de nuntă, unul dintre cele mai importante lucruri la care trebuie să vă gândiți este cât doriți să cheltuiți. Aproximativ jumătate din bugetul nunții se duce la locație și mâncare. Unde vrei să te căsătorești afectează cât cheltuiești într-un loc. De exemplu, poate costa mai mult să închiriezi un loc într-un oraș mare decât într-un oraș mic. Events Garden, o sală de evenimente ploiești, este locul perfect pentru nunta pe care o dorești, și nu îți va rupe bugetul. Nu sunt multe locatii inedite de nunta in Ploiesti, dar acesta, cu siguranta, se numara printre ele.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii