Alegeți un pachet de încălzire în pardoseală convenabil, de la Maricon

Pentru a garanta o temperatură rezonabilă în locuința dumneavoastră, este important să aveți un sistem de încălzire eficient, mai ales pe timp de iarnă. Centralele reprezintă o soluție, însă nu de viitor și nici nu sunt prea economice. De aceea, este necesar să acordați o atenție deosebită și unor modalități mult mai rentabile, cum ar fi un pachet de încălzire în pardoseală. La Maricon avem o multitudine de variante pe care vi le punem pune la dispoziție, însă pachetul de încălzire în pardoseală rămâne unul din cele mai convenabile pentru dumneavoastră, mai ales dacă vreți să beneficiați de cât mai mult spațiu.

Cum funcționează încălzirea prin pardoseală?

Apelând la un profesionist, veți avea de ales între sistemul electric de încălzire prin pardoseală și sistemul de încălzire prin pardoseală cu apă. În ambele cazuri, principiul este identic, așa încât tuburile se ascund sub podea pentru a acoperi întreaga suprafață. Acestea vor avea misiunea principală de a difuza căldura necesară în orice condiții.

Încălzire electrică în pardoseală

Dacă optezi pentru încălzire electrică în pardoseală, trebuie să știi că acestea sunt de fapt cabluri de încălzire dotate cu rezistențe electrice. Pot avea un singur conductor, dublu conductor sau pot fi autoreglabile. Primul conduce electricitatea doar într-o singură direcție, ceea ce înseamnă că trebuie conectat direct la sursa de alimentare din ambele părți. Al doilea tip nu are această constrângere, ceea ce face mult mai ușor de instalat. În final, încorporând cele mai noi tehnologii, a treia adaptează temperatura emisă în funcție de modificările care pot apărea în încăpere.

Acest cablu poate fi fie derulat singur, fie fixat pe un cadru. Prima soluție este deosebit de potrivită pentru încăperi neregulate datorită flexibilității mari, în timp ce a doua se remarcă prin ușurința de instalare în încăperi de dimensiune standard.

În cele din urmă, puteți alege între două sisteme de emisie: pardoseala radiantă și pardoseala prin acumulare. Profesioniștii vă sfătuiesc să alegeți adesea prima alternativă, în caz de renovare. Al doilea, pe de altă parte, vă permite să profitați de costul scăzut al energiei electrice pe timp de noapte, dar este potrivit doar dacă temperatura exterioară rămâne constant scăzută.

Prin urmare, dacă doriți să beneficiați de aceste sisteme noi de încălzire și intenționați să cumpărați toate elementele necesare instalării lor, vă invităm să alegeți tot ceea ce aveți nevoie de pe site-ul magazinului nostru www.maricon.ro, selectând pachetul de încălzire în pardoseală.

Alături de noi, veți beneficia nu doar de materiale de o calitate superioară, ci și de consultanța de care aveți nevoie la început, până ce ajungeți în punctul în care să vă puteți da seama cu ușurință dacă este aceasta alternativa cea mai la îndemână pentru nevoile locuinței dumneavoastră.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii