Implanturile de măsea, o alternativă ideală pentru pacienții cu probleme dentare

În general, cel mai indicat este să înlocuiți dinții lipsă cât mai curând posibil atunci când încep să apară problemele stomatologice grave. În acest fel, veți putea împiedica dinții adiacenți să se deplaseze spre alveolele goale și să-și piardă din stabilitate. De asemenea, implanturile de măsea vă ajută să vă mențineți maxilarul sănătos, astfel încât să nu pierdeți densitatea osoasă.

Iată care sunt principalele beneficii ale implanturilor de măsea la preț bun de la Stoma Urgent!

1. Preveniți pierderea continuă a dinților

Este important să înțelegeți că dinții și măselele sunt ținute în loc de ceea ce există în jurul lor. Acest lucru ne arată că dinții din apropiere pot începe să se încline spre spațiul rămas liber și să-și piardă din capacitatea de a se menține stabili.

Mulți dintre pacienții noștri apreciază implanturile dentare pentru că arată și se simt ca dinții naturali, chiar și în cazul măselelor implantate.

2. Preveniți cariile

Când pierzi un dinte, și cei din jur au pierdut o parte din ceea ce îi ținea pe loc. Ca rezultat, este posibil să observați că măselele încep să se încline spre spațiul deschis sau chiar să se slăbească în timp.


3. Îmbunătățiți nutriția

Ai dificultăți în a mânca alimentele tale preferate? După extracția măselelor, poate fi dificil să încerci să menții o dietă echilibrată.

Dacă ați mâncat doar alimente moi pentru a evita să mușcați din cauza durerii, va trebui să programați o întâlnire cu medicul dentist pentru a discuta despre operația de implant dentar.

Evitând anumite alimente, s-ar putea să-ți privezi corpul de nutrienții de care are nevoie pentru a fi sănătos. De exemplu, este dificil pentru corpul tău să susțină țesutul sănătos al maxilarului dacă nu primești vitaminele și nutrienții de care ai nevoie.

4. Preveniți deteriorarea maxilarului

Osul maxilarului dumneavoastră are nevoie de stimulare de la rădăcinile dinților pentru a fi sănătos. Cu toate acestea, atunci când pierzi un dinte, presiunea care a fost exercitată asupra osului maxilar dispare și ea. Când este lăsat netratat, organismul va începe să reducă din densitatea osului maxilarului pentru a folosi acești nutrienți în altă parte, într-un proces cunoscut sub numele de remineralizare.

Pentru a preveni deteriorarea maxilarului, vă recomandăm să vă întrebați medicul dentist despre procedura de implant dentar.

5. Îmbunătățiți vorbirea

Dinții lipsă și chiar protezele dentare schimbă felul în care vorbiți, deoarece golurile vă pot face să vorbiți din ce în ce mai greu, în timp ce protezele dentare pot aluneca. Implanturile, indiferent dacă sunt acoperite cu o coroană sau sunt utilizate pentru proteze dentare susținute pe implant, vă vor menține lucrările dentare la locul lor și vă vor permite să vorbiți așa cum ați face cu dinții naturali.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii