Explorați orașul Mykonos într-o vacanță extrem de plăcută și relaxată

Datorită popularității sale din ce în ce mai mari, orașul Mykonos a devenit unul dintre cele mai aglomerate din Grecia, așa că dacă nu știi cum să alegi cel mai bun moment pentru a explora orașul fără agitație, ideal este să mergi cât mai devreme posibil să te plimbi pe străduțele absolut superbe.

Străzile pietruite care se șerpuiesc printre clădirile văruite în alb sunt ideale pentru ca anul acesta să alegi să te bucuri de un charter în Mykonos.  Pierde-te prin mulțimea de locații superbe și admiră cele mai frumoase peisaje, pur și simplu rătăcind fără destinație. Punctele de atracție cele mai importante ale orașului includ o mulțime de biserici vechi istorice, care sunt ideale pentru a fi vizitate pentru un peisaj turistic complet. Caracterizate prin micile lor cruci de pe acoperiș și prin plantele cățărătoare, pe insulă există 600-800 de biserici, mănăstiri și capele uimitoare pe care nu ai cum să le ratezi.

De asemenea, în tot orașul există și o serie de mici buticuri și magazine de unde îți vei putea cumpăra suveniruri deosebite sau, unde vei putea pur și simplu să obții niște poze superbe.

 

Bucură-te de un prânz tradițional grecesc

Atunci când spui vacanță în Mykonos, nu ai cum să nu te gândești și la mâncarea aromată. În mod sigur nu vei reuși să găsești nicăieri bucătărie la fel de delicioasă ca în această parte a lumii, atât de unică și specială. Gândește-te la mâncărurile inspirate de mare, stropite cu ulei de măsline și parfumate cu mirosul de roșii proaspete așezate lângă un vin delicios. În stil tipic grecesc, bucură-te de un prânz relaxant la începutul după-amiezii, care în mod sigur va da startul perfect al vacanței tale.

Relaxați-vă pe o plajă din Mykonos

După prânz nu ai cum să ratezi o vizită la una dintre numeroasele plaje frumoase cu care se înconjoară insula. Aceasta are un total de 25 de plaje curate, ceea ce înseamnă că în timpul unui charter în Mykonos nu au cum să lipsească evadările în nisip sau zilele relaxante la plajă.

Mergi pe mare într-o excursie de o zi la Delos

Desigur, o idee la fel de bună este să descoperiți în profunzime apele insulei și frumusețea unei excursii de o zi cu barca. Dacă ești un pasionat de istorie, atunci este necesar să iei în considerare o scurtă excursie de o zi la Delos, pentru a descoperi secretele din spatele monumentelor grecești antice care se găsesc împrăștiate în jurul insulei și pentru a te bucura de câteva momente de cultură și civilizație care în mod sigur îți vor rămâne întipărite în minte pentru totdeauna.

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii