Ai nevoie de un ecuson personalizat?

Un folder de prezentare este probabil obiectul cel mai dorit, mai ales pentru un brand care are nevoie sa proiecteze o imagine serioasa, sa fie orientat profesional si sa fie cat mai stabil pe piata. Pe lângă necesitatea practică, atribuirea acestor obiecte poate fi o abilitate prin care imaginea mărcii poate fi îmbunătățită semnificativ deoarece reprezintă o investiție considerabilă și atenție la detalii. Agrafele sunt locul în care brandul dvs. poate da o nouă viață fără a cheltui un buget exorbitant pentru el. Ca urmare, opțiunile de personalizare a dosarelor de vitrină sunt extinse, așa că există cel puțin o variantă care se potrivește personalității relevante a mărcii.

Detalii de configurare a produsului

Aceste mape sunt disponibile în versiuni simple-mare și dublu-mare, cu coturi de până la 1 cm lungime pentru o capacitate mai mare. Personalizarea se realizează prin imprimare digitală color, care asigură rezistență de lungă durată, precum și redarea fidelă a culorilor relevante pentru realitate. Formatul nostru standard recomandat este RA4 (215 x 305 mm), cu sau fără dublu mare (5 mm), pe carton dublu strat lucios sau mat de 350 g/m². În plus, au un buzunar cu fante, în relief, pentru a ține cărți de vizită. În configurația finală, puteți alege și alte operațiuni de finisare care îi afectează direct aspectul.

Prin urmare, opțiunile disponibile pentru această categorie de produse includ plastificarea mată, lucioasă sau moale la atingere pe o parte pentru a asigura un plus de rezistență, durabilitate și un aspect mai plăcut. Oferim si posibilitatea tiparirii foliei, metoda de imprimare a foliilor colorate pe materiale ce pot rezista la temperaturi ridicate si pot fi usor deformate prin presare. Această metodă este folosită pentru a înnobila aceste articole care afectează direct imaginea mărcii, oferindu-le astfel valoare adăugată.

Imprimare grafică în mâinile clientului

Pentru a avea control complet asupra imaginilor în versiunea finală a hărții, oferim clienților noștri o opțiune prin care își pot crea și apoi încărca pe site propriul model de produs grafic pe care doresc să îl imprime, până la ultimul detaliu, inclusiv dimensiunea și poziționarea. De asemenea, pentru a se asigura că produsul respectă standardele comunicate în detaliu, aceștia pot solicita o mostră gratuită a produsului pentru ca acesta să fie analizat și sesizat cu promptitudine de orice neconformitate pentru a o remedia eficient. Daca ai nevoie de un ecuson personalizat, oricand te poti baza pe cei de la Agrafa!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii