Agrafa – locul in care iti poti personaliza hainele

Imprimarea pe textile este o metodă din ce în ce mai populară în zilele noastre și asta pentru că atunci când trebuie să oferi un cadou unei persoane dragi, știi că nu poți greși.

Prin urmare, personalizarea rămâne una dintre tehnologiile preferate ale clienților noștri, iar la Agrafa Print, nu doar pentru că poți face un cadou grozav prietenilor sau familiei, ci și din alte motive, despre care vom discuta în acest articol.

Prin urmare, imprimarea textilă este o tehnică folosită de mulți manageri de companii care doresc să imprime logo-uri și inscripții pe echipamentele de lucru ale clienților lor.

De aceea, serviciile noastre de imprimare textile se adresează atât companiilor care doresc să personalizeze o gamă largă de îmbrăcăminte pentru angajații lor, cât și persoanelor care doresc să creeze cadouri unice pentru cei dragi.


Lasă loc imaginației tale, susținem orice tip de text, imagine sau slogan imprimat pe textile. De la imprimarea textilă la instrumentare până la dezvoltarea de produse textile personalizate, facem tot posibilul pentru a produce un produs de calitate care să răspundă așteptărilor dumneavoastră.

Experții noștri în imprimare textile de la Agrafa Print sunt pasionați de această activitate creativă în fiecare zi. De asemenea, echipa noastră este formată din designeri talentați a căror sarcină principală este de a face clienții mulțumiți de produsele pe care le fabricăm.

Pentru noi, fiecare proiect este unic și trebuie realizat, personalizat și livrat cu cel mai mare profesionalism și grijă.

Am reusit sa oferim mai multe servicii pe care le puteti studia pe site-ul nostru agrafa.ro. De aceea, echipa noastră este formată din experți în domeniile tiparului, designului și textilelor. Abilitățile dobândite de-a lungul anilor sunt ca o carte de vizită pentru noi prin care ne putem diferenția cu ușurință de concurenții noștri.

Brandul Agrafa Print a început în 1997, când doi tineri entuziaști au fondat Speed ​​Promotion, o companie axată pe producție grafică și publicitară. Am demarat proiectul primit, ceea ce a dus la transformarea acestuia într-o agenție de publicitate cu servicii complete într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Drept urmare, serviciile de creare și producție de reclame au căpătat o nouă dimensiune și am adăugat treptat mai multe produse în portofoliul nostru. Totodată, echipa noastră a crescut și ea, așa că am crescut de la o mică afacere la o companie de prestigiu din București care se bucură în prezent de un trend ascendent și de profesionalism în rândul angajaților noștri.

Drept urmare, Agrafa Print a devenit una dintre cele mai cunoscute firme de tipar din România, arătând mereu disponibilitatea și disponibilitatea tuturor comenzilor pe care le primim.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii