Ce trebuie să faci dacă te duci într-un city break în Milano?

Milano, Italia, este cunoscută drept capitala modei și a designului Italiei și, chiar dacă nu sunteți o persoană căreia să îi placă să stea ore în șir la shopping, veți fi de-a dreptul surprins de opțiunile de cumpărături pe care vi le oferă designerii de aici. Cu toate acestea, lista cu ce poți să faci în Milano nu se termină aici, pentru că sunt sute de activități pe care le poți întreprinde dacă te duci într-un city break la Milano.

De asemenea, există multe activități istorice și culturale pe care nu doriți să le ratați, cum ar fi vizitarea Catedralei Duomo di Milano și mănăstirii Santa Maria delle Grazie, care găzduiește pictura murală a lui Leonardo da Vinci „Cina cea de Taină”.

Odată ce începeți să vă plimbați prin Milano, veți descoperi cât de ușor este să explorați acest oraș. De la minunății arhitecturale, la artă plastică și restaurante și o mulțime de locuri prețioase ascunse în Milano, veți dori să vă faceți timp pentru orice. Acest ghid își propune să vă arate câteva dintre lucrurile care merită făcute dacă ajungeți într-un city break în Milano, astfel încât să aveți parte de itinerariul perfect.

Atracțiile turistice din Milano te vor face să vrei să-ți faci bagajele și să pleci într-o nouă aventură în cel mai dinamic și luxos oraș al Italiei. Indiferent dacă petreci o zi în Milano sau o săptămână întreagă, în mod sigur nu vei avea cum să te plictisești.

Totuși, atunci când ajungeți într-un city break la Milano, este bine să profitați de faptul că vă puteți reînnoi garderoba cu piese vestimentare de brand.

Posibilitățile de a face cumpărături în Milano sunt destul de impresionante ca număr și asta pentru că italienii iau moda în serios. Există o multitudine de magazine și buticuri de explorat în oraș, așa că asigurați-vă că aduceți o valiză suplimentară pentru toate hainele și pantofii stilați noi pe care urmează să le cumpărați.

Dacă doriți să vă răsfățați cu cumpărăturile de lux, mergeți la Via Montenapoleone, unde se află toate principalele magazine de lux. Acesta este considerat centrul „Quadrilatero della Moda”. Gucci, Valentino, Dolce & Gabbana, Versace și multe alte branduri le puteți găsi aici.

De asemenea, în timp ce vă aflați în Milano, veți avea șansa de a încerca cea mai bună înghețată italiană autentică, care nu seamănă cu înghețata sau cu gelato-ul pe care îl preparați acasă.

Magazinele de înghețată pot fi găsite în fiecare colț și alegerea de arome este destul de grea, ținând cont de multiplele opțiuni.

În timpul verii, rândurile s-ar putea să devină destul de lungi, atât localnicii, cât și turiștii, răsfățându-se cu un cornet delicios, dar cu siguranță merită așteptarea.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii