Cum iti dai seama ca ai ales o trupa cover ideala pentru evenimentul tau privat?

Perfectiune, iata ceea ce isi doreste orice cuplu de la trupa de coveruri aleasa pentru nunta sau alte evenimente private. Perfectiunea este destul de greu de atins in cazul unor trupe de coveruri, inseamna multa munca si repetitii, studii, evenimente cat mai multe si iarasi munca, studio, inregistrari. Cum iti dai seama daca ai ales o trupa cover perfecta pentru nunta ta? Te uiti mai intai la membrii ei. 
Pe site-urile de prezentare gasesti sigur detalii despre solisti, instrumentisti, despre experienta lor si despre studii, despre eventuale trupe, formatii unde au mai activat inainte. Stii ca ai trupa perfecta atunci cand fiecare membru are experienta vasta, e profesionist, instrumentistii stapanesc excelent instrumentele si stiu sa le foloseasca in asa fel incat sa asigure un live impecabil in orice fel de context. Perfectiunea unei trupe depinde in mare parte de membrii acesteia, de modul in care acestia stiu sa isi puna in valoare calitatile si sa acopere toate nevoile unui client fara sa faca niciun copromis. Cu cat investesc mai mult in formarea lor si incearca sa fie din ce in ce mai buni, cu atat vor avea si sanse mai mari sa fie perfecti.
Iti dai seama ca ai ales trupa perfecta pentru evenimentele tale daca te uiti la playlist. In general un playlist de la trupele de coveruri cuprinde cateva melodii internationale, in interpretare proprie. Playlist-ul poate fi fix sau personalizabil. O trupa cover cu experienta care a atins deja perfectiunea va putea sa personalizeze oricand playlist-ul oferit si sa invete si melodii noi, sa il imbunatateasca mereu pentru a avea cantece cat mai variante si mai interesante. Melodiile deja cunoscute pot fi intercalate cu unele mai moderne, pe care poate nu le stie toata lumea, dar care vor fi apreciate pentru o interpretare diferita, excelent gandita.

Perfectiunea unei trupe poate fi „citita” si din videoclipurile postate pe site-uri. Acolo putem vedea cum arata un eveniment unde canta trupa, putem auzi si vedea ce fel sunt interpretate melodiile, cum sunt adaptate piesele pentru un eveniment perfect. Pe langa videoclipuri avem indicii despre perfectiunea atinsa de trupa si daca ne uitam la servicii si la review-uri. Cu cat mai multe servicii premium, cu atat mai bine, iar daca mai sunt si review-uri pozitive de la oameni care au avut trupa la evenimente e cu atat mai bine, perfectiunea a fost atinsa.