Scontarea iti poate aduce banii in cont in doar cateva ore


In ultimii ani tot mai multi tineri au ales sa isi dezvolte propriile afaceri pentru ca au acces la conditii ceva mai prietenoase in acest sens. Totusi, la fel ca intotdeauna, finantarea reprezinta principala problema si cu toate ca exista diverse solutii oferite de institutiile bancare clasice, se pare ca acestea nu mai sunt actuale. Dar aici intervine Omnicredit cu serviciile sale care se dovedesc a fi potrivite pentru fel si fel de domenii de activitate si care merita descoperite de catre toti cei care isi doresc sa inceapa o afacere sau cei care se afla la inceput de drum.
Despre Omnicredit
Inainte de toate fiecare antreprenor trebuie sa afle cateva detalii de baza referitoare la Omnicredit, aceasta fiind prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv online. Aici sunt propuse mai multe solutii de finantare, ideale pentru orice om de afaceri care isi doreste sa isi dezvolte propriul business. Conditiile nu sunt deloc stricte precum cele impuse in cadrul institutiilor bancare clasice, iar avantajele sunt nenumarate, astfel ca acestea merita descoperite.
O solutie moderna
La Omnicredit sunt propuse 8 produse si servicii financiare, acestea fiind moderne si adaptate nevoilor actuale ale antreprenorilor. Dintre acestea, scontarea este unul dintre cele mai populare, fiind o modalitate prin care se pot incasa pe loc biletele de ordin si cec-urile primite de la clienti. E simplu, pentru ca le poti gira catre Omnicredit, care le va plati instant, asteptand in locul tau data scadentei. Pe aceasta cale vei avea parte de mai putine griji si mai multa flexibilitate, care sa te ajute sa iti gestionezi activitatea in mod corespunzator.
Mai multe avantaje importante
Avantajele sunt nenumarate la Omnicredit, facand referire si la scontare, iar totul se desfasoara imediat. De asemenea, aici ai acces la o adevarata echipa de profesionisti, cu peste 15 ani de experienta in spate, care sunt capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii pentru toate problemele. Pentru ca un rol esential este jucat de comunicare, la Omnicredit ai parte si de suport, ceea ce presupune ca un specialist call center si un asistent virtual te vor putea ajuta in toate contextele.
Evitarea birocratiei
Pentru ca birocratia este cea care taie din elanul fiecarui antreprenor, sunt multi care renunta in a-si pune in practica ideile, chiar daca acestea au foarte mult potential. Astfel, la Omnicredit nu ai nevoie de dosare stufoase, de cerinte stricte si nu pierzi timpul pe la institutiile financiare clasice, cand totul e mult mai simplu si mai comod direct online.
Foarte comod online
Cu siguranta, pentru oricine ar fi mult mai comod sa poate rezolva orice problema direct online, mai ales atunci cand vine vorba de afaceri. La Omnicredit totul este foarte simplu, iar in mai putin de 30 de secunde se poate face un cont pe platforma, imediat se plaseaza cererea de finantare si aceasta va fi analizata in maxim o ora. Mai departe, nu e nevoie de mai mult de 8 ore de la aprobare pana cand banii sa fie virati in propriul cont.
Foloseste calculatorul disponibil pe site
De asemenea, se poate folosi cu usurinta si calculatorul disponibil pe site, unde se alege valoarea facturilor ce se doresc a fi incasate de pana la 250000 de lei si data scadenta a acestora, intre 7 si 120 de zile, ocazie cu care vei afla instant suma pe care o vei primi in cel mai scurt timp direct in cont. Cu alte cuvinte, stii de la bun inceput care sunt fondurile pe care le vei obtine de la Omnicredit si pe care le vei putea folosi imediat, mult mai simplu si mult mai rapid.