Decesul in familie reprezinta un moment foarte neplacut

In viata voastra tocmai ce a aparut un eveniment neplacut la care va fi nevoie de o firma de servicii funerare in sectorul 5, Bucuresti? Casa Funerara Luca va poate ajuta cu aceste servicii, astfel incat regretele si durerea pe care le simtiti sa nu fie umbrite de tot ceea ce inseamna organizarea unei inmormantari. Suntem o firma serioasa de servicii funerare care trateaza cu intelegere, respect si compasiune fiecare client.

Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete in sectorul 5 la preturi corecte si avantajoase, si printre acestea se numara faptul ca serviciile sunt disponibile non stop, clientii pot alege dintr-o gama larga de servicii sau un pachet complet. Firma prin specialistii sai ofera consiliere in procesul inmormantarii, iar pe baza talonului de pensie se poate beneficia gratuit de o inmormantare completa. Odata ce ai apelat la firma de servicii funerare tu nu mai trebuie sa faci nimic. Ceea ce ne defineste ca firma serioasa si responsabila sunt discretia, seriozitatea si disponibilitatea.

Asadar, daca aveti nevoie de o firma de servicii funerare in sectorul 5, puteti apela cu toata increderea la Casa Funerara Luca, indiferent de momentul in care aceasta tragedie a aparut, iar echipa va fi alaturi de dumneavoastra, facandu-va o oferta decenta care sa tina cont de nevoile si bugetul dumneavostra.

Printre serviciile Casei Funerare Luca merita sa mentionam:
-constatarea decesului prin punerea la dispozitia dumneavoastra a unei medic care sa constate decesul si sa elibereze certifcatul medical de deces
-intocmirea actelor de deces; firma de servicii funerare va poate consilia in privinta procedurii legale in vederea unei inmormantari asa cum trebuie sau chiar poate sa faca aceste lucruri in locul dumneavoastra pentru a obtine autorizatiile necesare.
-toaletare si imbalsamare; desi acestea sunt momente destul de neplacute, firma se poate ocupa de aspecte precum spalare, igienizare, cosmetizare si asezare in sicriu.
-achizitionare sicriu; alegerea unui sicriu poate deveni dificila si din acest motiv, firma se poate ocupa prin luarea masurilor si aducerea sicriului pe care il doriti.
-transport sicriu; transportul si manipularea sicriului sunt niste proceduri foarte importante pe care le oferim la cererea dumneavoastra, iar masinile funerare cu care lucram sunt autorizate.
-aranjamente florale; stim ca acestea sunt foarte importante si deosebite atunci cand ne gandim la persoana draga noua care a decedat. Ne ocupam sa achizitionam orice aranjamente florale si coroane doriti alaturi de mesajele clasice sau personalizate de catre dumneavoastra.
-inmormantare, inhumare sau incinerare; in functie de optiunea pe care o alegeti ne ocupam si de demersurile de inmormantare sau de incinerare.
Mai pe scurt, Casa Funerara Luca ofera servicii funerare complete, iar aici veti gasi orice veti avea nevoie!