Foarte putine service-uri ofera servicii de reparatii pentru seria X de la iphone

Daca ti s-a spart geamul telefonului poti apela cu incredere oricand la Prestige GSM care te poate ajuta cu schimbare geam apple xs max. Procedeul de schimbare a geamului nu este un procedeu simplu care sa se poate efectua acasa si din acest motiv este recomandat sa apelati la profesionisti intr-un service cu experienta pentru aceasta operatiune.

Prestige GSM iti ofera servicii profesionale la preturi competititive asigurandu-ti montajul in doar 20 de minute, aceasta insemnand ca telefonul va fi ca nou in cel mai scurt timp posibil.Telefonul Iphone va fi reparat folosind procedee si tehnici compatibile cu producatorul reusind astfel ca geamul sa se potriveasca perfect.

Prestige GSM are sediul in centrul Bucuresti si iti poate asigura reparatia telefonului fie prin deplasarea ta la sediul nostru, fie prin transmiterea telefonului prin Fan Courier sau Uber. Deasemenea putem asigura aceste servicii si pentru clienti din afara Bucurestiului daca ne transmiteti telefonul prin Fan Courier.

Daca vei opta pentru achizitia geamului necesara pentru reparatia telefonului apple xs max de la Prestige GSM vei beneficia de montaj gratuit.

Pentru a avea acces la toate acestea service-ul iti recomanda sa folosesti formularul de comanda de pe site.Odata transmisa solicitarea ta vei fi contactat de unul dintre reprezentantii service-ului pentru confirmarea programarii si stabilirea tuturor detaliilor astfel incat sa eficientizam timpul si sa ne respectam promisiunea ca durata a reparatiei, de 20 de minute.

Printre avantajele colaborarii cu service-ul nostru se Numara faptul ca nu vom tine cont niciodata de cauzele deteriorarii telefonului si ne vom axa pe diagnosticarea si repararea telefonului dumneavoastra urmand ca acesta sa functioneze in parametrii optimi sis a redea imaginile si culorile la aceeasi calitate.


Pentru a putea oferi calitatea pe noi ne-o dorim si dumneavoastra o cautati folosim tehnici profesionale si folosim doar piese de inalta calitate, iar serviciile oferite pentru toate modelele de iPhone sunt la un pret fara concurenta.

Design-ul telefonului iPhone este bazat in totalitate pe sticla, ceea ce inseamna ca inlocuirea componentelor este un process minutios.Din acest motiv, recomandarea este sa apelati la o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu si sa nu incercati acest procedeu pe cont propriu, astfel incat telefonul dumneavoastra sa nu sufere si alte deteriorari.

In cazul in care veti opta pentru achizitia de accesorii de pe magazinul online veti beneficia de 2 ani de zile garantie la persoane fizice si 1 an de zile la persoane juridice.

Ca urmare, pentru a reusi sa va pastrati telefonul in cea mai buna stare, dar si pentru a rezolva orice defectiune pe care o intampinati, fie la nivelul display-ului, bateriei, touchscreen-ului, fie la nivelul altor componente, Prestige GSM va vine in ajutor cu solutii inteligente si rapide.